Massage dianalund massør brønderslev

massage dianalund massør brønderslev

Timilick – Massage og Zoneterapi til private og erhverv. Jeg startede Timilick som Allerede tilbage i uddannede jeg mig som massør og healer. Jeg har  Brakujące: brønderslev. Vi tilbyder massage og er specialiseret i Ryg- og bækkenproblemer, Ansigts- og kranieterapi samt Idrætsskader. Vi tilbyder også akupunktur. Klinikken finder du  Brakujące: brønderslev. Massage Brønderslev - alternativ, fysioterapeuter, kolik, kranio, massage, rygcentre, terapi - firmaer, adresser, Din Massør & Zoneterapeut Lotte Thomsen.

Massage dianalund massør brønderslev - tilmelder dig

Med disse uddannelser i ryggen, kan jeg tilbyde kombinationer af de mange fordele, som hver enkelt behandlingsform tilbyder. Denne behandling vil som oftest bestå af flere forskellige massagetekniker for at opnå det bedste resultat. Ved udeblivelse uden afbud refunderes ikke beløb. Wellnesskompagniet Willemoesgade 12 København Ø Bred erfaring inden for alternativ behandling Allerede tilbage i uddannede jeg mig som massør penis forlængere fisse hår healer. Er jeg optaget af behandlinger, kan du lægge en besked og så kontakter jeg dig snarest. Der er også rig mulighed for blot at gå rundt og kigge og mærke den altid hyggelige atmosfære. massage dianalund massør brønderslev

Videos

Akupunktur, Special punkter Roskilde Mobil Massage, sportsmassage og fysisk træning, -Roskilde, Mere information. bestdj.eu MK Manuel Terapi, Dianalund, Mere information . Lena Iversen, Brønderslev, Mere information. Din Massør. Jeg er uddannet lægeeksamineret kirofysiurgisk massør og kranio-sakralterapeut og har drevet praksis i snart 10 år. Min klinik ligger bekvemmeligt i hjertet af. Kombineres med massage og korrektion af de store led/knoglerne. Med hænderne anvender massøren forskellige massagegreb, der på forskellig måde.

About massage dianalund massør brønderslev

View all posts by massage dianalund massør brønderslev →

One Comment on “Massage dianalund massør brønderslev”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *